2870 Görüntüleme
Genel

Aironn’da Novaplast-Vesbo İşbirliği ile Yeni Dönem

Aironn’da Novaplast-Vesbo İşbirliği ile Yeni Dönem

6 Haziran 2014

Aironn, Kar Grup şirketlerinden Novaplast-Vesbo ile yaptığı işbirliği ile lojistik, servis ve üretim altyapısını güçlendiriyor. Jetfan, yangın-duman ve basınçlandırma fanları alanında üretim, satış, proje uygulama faaliyetlerini sürdüren Aironn’da yeni dönem başladı.

337 bin metrekarelik dev fuar alanı projesi Gazi Emir, uluslararası gayrimenkul alanında ödüllü Batışehir projesi gibi çizgi üstü projelerin tercihi olan Aironn, üretim alt yapısını ve hizmet örgütünü genişleterek uluslararası pazarlara hazırlanıyor. Bunun için yenilenen stratejik plan doğrultusunda Türkiye’nin en güçlü grup şirketlerinden olan Kar Grup ile işbirliğine gitti. Aironn bu güçlü işbirliğinden sonra, Tuzla Evora, Bahçetepe, Mavera ve Konya Mevlana hastane gibi prestijli projeleri de referansları arasına kattı.
   
Kar Grup çatısı altındaki Novaplast-Vesbo, Aironn’un lojistik ve üretim faaliyetlerinin paydaşı ve destekçisi oluyor. Satış yapısının güçlenmesine paralel olarak lojistik altyapısı da genişletmeye yönelen Aironn, müşteri beklentilerinin daha üst seviyelerde karşılanmasını sağlayabilmek için, artacak üretim ve teslimat hızına cevap verecek şekilde, toplamda 4 bin metrekare kapalı alana sahip yeni üretim ve depolama alanlarıyla, komponent ve motor stoklarının genişlemesini sağladı.

Aironn Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Akgül: “Kar Grup’un, Aironn’un dinamizmine ve enerjisine güven duyarak bizimle birlikteliği, bizler açısından gurur verici. Biz de gerek Kar Grup Novaplast, gerekse ürün ve hizmetlerimizi tercih eden birbirinden seçkin müşterilerimizin güvenine en iyi karşılığı verebilmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Ar-Ge ile teknoloji geliştirerek çıktığımız yolda, şimdi daha güçlüyüz” dedi.