237 Görüntüleme
AIRPLUS’ın %100 Türk Sermayesi ile Türkiye’de ürettiği yeni ürünleri ilgi çekiyor.

Genel

AIRPLUS’ın %100 Türk Sermayesi ile Türkiye’de ürettiği yeni ürünleri ilgi çekiyor.

AIRPLUS, EUROVENT Sertifikalı Hijyenik Tip DX Klima Santrali ve Düşük Gürültü Seviyeli Kompakt Isı Geri Kazanım Cihazı ile Türkiye’de bir ilke daha imza attı.

22 Aralık 2015

AIRPLUS, EUROVENT Sertifikalı Hijyenik Tip DX Klima Santrali ve Düşük Gürültü Seviyeli Kompakt Isı Geri Kazanım Cihazı ile Türkiye’de %100 Türk Sermayesi ile bir ilke daha imza attı. AIRPLUS’ın Genel Müdürü Kubilay ÇİFTCİ,  Tahran HVAC fuarında da tanıtılan ürünlerin özellikleri hakkında kısa bilgiler verdi.

AP.H.RT.C-3600 model Çok Fonksiyonlu DX Hijyenik Paket Klima Santrali, hastaneler, ilaç fabrikaları, laboratuvarlar, kozmetik sektörü gibi hijyenik mahallerde, gelişmiş ve yüksek verimli EC PLUG fan teknolojisiyle taze hava ve egzost ihtiyacını sağlamaktadır. DC İNVERTÖR kompresör ve EEV teknolojisiyle mahallin ihtiyaç duyduğu soğutma, ısıtma, nemlendirme ve kullanım sıcak suyunu sağlayan kompakt bir üründür. Cihaza adapte edilmiş YOĞUŞMA teknolojisi kullanabilen kazan sayesinde çok soğuk kış şartlarında bile kesintisiz ısıtma sağlar. Soğutma sistemi, DC İNVERTÖR kompresör ve EEV sayesinde anlık yük değişimlerine kısa sürede cevap verebilme yeteneğine sahiptir. Kondanser fanına, senkronize edilmiş frekans invertörü sayesinde, değişken dış hava sıcaklıklarında çalışma basıncını stabil tutarak, dış hava şartlarından etkilenmeden ihtiyaç duyulan kapasiteyi sağlar. DX ve Sulu serpantini küf, mantar ve bakteri üremesini önlemek ve bakım ihtiyacını minumum seviyede tutmak amaçlı adapte edilmiş UV lamba, kusursuz bir şekilde görev yapmaktadır. AIRPLUS’ın ürettiği kontrol paneli sayesinde tüm komponentler senkronize bir şekilde çalışmaktadır. Akıllı cep telefonları ve/veya laptop üzerinden uzaktan yönetilme özelliğine de sahip olan bu Klima Santrali, ameliyathanelerde doktorların hijyenik ortamda el dezenfekte işlemi için sıcak su sağlayan boyleri ile de özel bir ürün.

AIRPLUS’ın HRVPLUS – 2000 model, Düşük Gürültü Seviyeli Kompakt Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı, kapalı mekanlarda taze hava ve egzost ihtiyacını sağlar, tasarım amacı egzost havasının ısısını ( sıcak veya soğuk ) ısı geri kazanım eşanjörü üzerinden geçirerek taze havaya aktarmaktır, bu sayede enerji harcayarak şartlandırılan mahal havasının, egzost havasıyla atmosfere atımından tasarruf etmektir. HRVPLUS cihazları %100 taze hava ve  %100 egzost prensibine göre çalışır ve bu kombinasyonu üzerinde standart olarak bulunan dijital kumanda paneli ile yönetilebilir ve fan hızlarını ayrı ayrı kontrol ederek mahal istenilen hava dengesinde tutulabilir. Opsiyonel olarak ilave edilebilen elektrikli rezistans, sıcak sulu serpantin, soğuk sulu serpantin ve DX serpantin sayesinde taze havadan gelen yükler önlenebilmektedir. AIRPLUS’ın HRVPLUS – 2000 modelinde bulunan, elektrikli ısıtıcıyı kademeli çalıştırma özelliği sayesinde enerji tasarrufu sağlanmaktadır. Çift cidarlı yapısı içindeki 30 mm özel ses izolasyonu sayesinde maksimum 48 db (A) gürültü seviyesine sahip olan bu Isı Geri Kazanım Cihazı, ayrıca istendiğinde Bina Otomasyon Sistemi’ne bağlanabilmekte ve hava kalite sensörü ile otomatik olarak çalışabilmektedir.

AIRPLUS Klima santralleri, AIRPLUS’ın İstanbul Çekmeköy’deki tesisinde kalifiye personeli tarafından üretiliyor, ilk yatırım maliyeti, ekipman ve işçilik kalitesi, enerji verimliliği, projeye uygun esnek çözüm alternatifleri, uygun teslim süreleri ve özgün tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. AIRPLUS ağırlıklı olarak ithal cihazların hakim olduğu paket klima santrali pazarında yerli üretim klima santralleri ile ilklerden biri olarak Türk imalat sanayinin gelişmesine ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor.

AIRPLUS DX Klima Santrali, Hijyenik Tip Klima Santrali, Çatı Tipi (Rooftop) Paket Klima Santrali, Havuz Nem Alma Santrali, Isı Geri Kazanım Cihazı, Sıcak Hava Apareyi, Hücreli Aspiratör, Davlumbaz Santrali (Elektrostatik Filtreli), Hücreli Vantilatör, Sığınak Fanı, Yer Konvektörü, Kanal Tipi Isıtıcı ve HEPA Filtre Kutusu Türkiye’nin yanısıra, Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan, Kazakistan, Irak ve İran gibi farklı iklimlere sahip bir çok ülkede de yıllardır kullanılıyor.