3337 Görüntüleme
Genel

DTK Dergisi, ISK-SODEX Fuarı’nın Gözdesi Oldu

DTK Dergisi, ISK-SODEX Fuarı’nın Gözdesi Oldu

6 Haziran 2014

DTK Dergisi, bu yıl da ISK – SODEX 2014 Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı’nda yerini alarak, sektör temsilcileriyle ve okurlarıyla buluştu. 
20 kişilik dev ekiple fuar alanında bulunan standında ve tüm fuar alanında 18. kuruluş yıldönümü şerefine 18 bin adet dergi dağıtımı gerçekleştiren DTK Dergisi, tüm dikkatleri üzerine çekti.

“ISK-SODEX 2016’da Hedefimiz, 20 Bin Dergi…” 
DTK Dergisi Genel Müdürü Mustafa Kıran, “2 yıl önce 16. yıl dönümüzün şerefine 16 bin adet dergiyi fuarda dağıtmıştık. Bu yıl da 18. yıldönümü kutlamamız vesilesiyle 18 bin adet dergiyi, fuar firma ve ziyaretçileriyle buluşturduk. Hedefimiz; 20. yılımızda ISK-SODEX’te 20 bin adet dergi dağıtımıyla rekor kırmak” şeklinde konuştu.   
Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık tarafından düzenlenen ISK - SODEX 2014’ün sektörü birleştirici gücüne dikkatleri çeken Mustafa Kıran, “Alanında Dünyanın en büyük organizasyonları arasında yer alan ISK – SODEX Fuarı’nın yıllardır devam eden başarısı için Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Murat Demirtaş ve tüm ekibini kutluyorum. Başarılarının uzun yıllar devam etmesini diliyorum” dedi.

“İş Ortaklarımızın Güvenine Layık Olacağız”
SODEX Fuarı öncesinde hummalı bir çalışma yürüterek, okurlarına söz verdikleri gibi fuara Mayıs sayısıyla yetişebilmenin gururunu yaşadıklarını belirten Kıran, “Bu süreçte iş ortaklarımız bize büyük destek verdiler. Yeni iş birlikleri gerçekleştirdik. Kendilerine buradan teşekkürlerimi iletiyor, güvenlerine layık olmaya çalışacağımızı vurgulamak istiyorum” diyerek sözlerini şöyle tamamladı: “20 kişilik ekibimiz fuarda durmaksızın çalıştı. Dergimiz 7’den 70’e tüm ilgililere ulaştı. Önümüzdeki yıllarda da hep birlikte nice başarılara imza atmak istiyoruz.”