3508 Görüntüleme
Genel

Makro Teknik Express Yekatek Açıldı

Makro Teknik Express Yekatek Açıldı

6 Haziran 2014

90’lı yılların sonundan beri üretici kimliği ile sektörde var olan Makro Teknik, 2010 yılında operasyonunu kurguladığı ve “Size Daha Yakınız” konsepti ile hayata geçirdiği Makro Teknik Express sisteminin yeni zinciri 24 Mayıs 2014’te gerçekleştirdiği açılış ile Yekatek oldu. Makro Teknik yöneticileri ve pek çok değerli konuk açılışa katıldı.


Makro Teknik Express şubesi Yekatek’in sahibi Yelda Kadayıfçı “16 yıldır mekanik tesisat sektörü içerisindeki çalışma hayatımın son 8 yılını Makro Teknik Ticari Genel Müdürü olarak geçirdikten sonra, tecrübe ve birikimimi Yekatek olarak Makro Teknik işbirliği ile sürdürmeye başlamanın heyecanı ve gururunu yaşıyorum” dedi.


Makro Teknik Express’ler yenilikçi, ileriyi gören ve farklılık yaratan öncü kimliği ile Türkiye’nin her yerinden müşterilere hizmet götürme prensibi ile kuruldu. 2010 yılından bu yana gerek proje ofisleri gerekse şantiyelerin, havalandırma ve izolasyon sektöründeki her türlü ürün ihtiyacını tek nokta-tek muhatap ile çözmeye yönelik proje başarıyla ilerliyor. 1990 yılından itibaren oluşan saha tecrübesi, uygulamalar ve şantiye geleneği ile 1998’de kurulan, sürekli ileriye gitme vizyonu ile gelişen Makro Teknik, Türkiye’nin her noktasına Makro hizmet kalitesini taşımaya devam ediyor.