165 Görüntüleme
Genel

Malta’da Piazzetta Seafront İş Kompleksinin Otopark Havalandırma Sistemi ve Havalandırma Fanları VENCO Tarafından Sağlandı

Malta’da Piazzetta Seafront İş Kompleksinin Otopark Havalandırma Sistemi ve Havalandırma Fanları VENCO Tarafından Sağlandı

23 Aralık 2019

VENCO dünyadaki prestijli projelere ürün ve hizmetlerini sağlamaya devam ediyor. Malta’da Piazzetta Seafront İş Kompleksi Otoparkı Jet Fan Sistem Çözümü VENCO markasının garantisi altındadır. 

Otopark ’ta VENCO Radyal Jet Fanlar, Aksiyal Duman Egzoz Fanları ve Aksiyal Basınçlandırma Fanlarının yanı sıra Otopark Havalandırma Sistemlerinin diğer bileşenleri Fan ve Duvar Tipi Hava Damperleri ve Otomatik Kontrol Panoları kullanıldı. VENCO’nun tecrübeli mühendisleri Otopark Projesinin Mekanik Tasarımını yaparak fanların kapasitelerini, miktarlarını ve yerlerini belirledi.  Jet Fan Sisteminin etkin ve verimli bir şekilde çalışması, VENCO’nun yetenekli mühendisleri tarafından belirlenen senaryolara bağlı olarak çalışan VENCO Otomatik Kontrol Panoları ile sağlanmaktadır.

 

Jet Fan Sistemi VENCO teknik ekibi tarafından devreye alındı ve yangın durumunda dumanın istenilen sürede ve projede öngörüldüğü gibi tahliye edildiği Soğuk Duman Testiyle onaylandı.