2725 Görüntüleme
Genel

MEKANİK TESİSATÇILAR DÜNYASI

Pilsa Wawin Acedemy Seminerine türkiyenin çeşitli illerinden MEKANİK TESİSATÇILAR DÜNYASI üyelerinden katılımla gerçeklerştirildi

22 Şubat 2015

Sanal ortamda bir gurup tesisat ustasının kendi mesleki gelişimini tamamlama adına kurduğu sosyal paylaşım gurupları çığ gibi büyüyerek Mühendis Usta Teknik okul Hoca ve Talebelerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Gurup paylaşımları genelde usta ve mühendislerin yaptığı işler ve yaşadığı sıkıntılarla ilgili soru ve görüşlerinin alınıp bilgi ve tecrübelerinin paylaşıldığı Yaşayan Ansiklopedi tadıdında bir ortam olma özelliğiyle dikkat çekiyor..

Paylaşılan gönderiler Hocalar teknik okullarda öğrencilerine DERS olarak verilmeye bile başlandı.

MEKANİK TESİSATÇILAR DÜNYASI etkinliklere'de son hızla başladığı gibi devam ederek ilk semineri sektör firmaları spnsorluğunda 40 mühendis ve ustayı türkiyenin çeşitli illerinden bu oluşuma inandıkları için misafir ederek Mühendis ve Ustaların arasındaki kopukluğun giderilmesi adına ilk adımı attı ve aradan fazla zaman geçmeden hatay,mersin,adana'da bulunan GURUP  üyeleri ve Hatay tesisat ve doğalgazcılar derneği başkanı sayın Mehmet Edip Rumeli bey hatay'lı usta Talip Bekler Melek Akar ve Adana'lı Sefa Üge ustaların desteğiyle Adana'da bir ACADEMY sponsorluğunda sıhhi tesisat ustalarını bir araya toplayarak 2. büyük adımı attılar.

Mekanik tesisat sektöründe takip edilmesi ve destek verilmesi gereken bir oluşum içersinde siz firma yetkililerin bu konuda titizlikle davranmaları ve bu ortamın iyi analiz edilip faydalarını ve ilerideki yapabileceklerine destek olmaları temennisiyle.