163 Görüntüleme
Genel

MİLANO MCE FUARINDA ISIDEM İTALYA MODASI

MİLANO MCE FUARINDA ISIDEM İTALYA MODASI

28 Mart 2018

ISIDEM Yalıtım, 13 – 16 Mart tarihleri arasında Milano’ da düzenlenen Mostra Convegno Expocomfort, Soğutma, Havalandırma, İklimlendirme Fuarı’da bu sene ilk defa ev sahibi kimliğiyle misafirlerini ağırladı.

 

ISIDEM Yalıtım Milano’da gerçekleşen, Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Tesisat fuarı Mostra Convegno Expocomfort’ da geçen senenin başında kurduğu Isıdem İtalya iştiraki ile 5 farklı kıtadan gelen ziyaretçilerini Milano’da ağırladı.

ISIDEM Yalıtım’ın 2018 yılında “Ambalajından çıkar ve uygula” sloganıyla üretimine başladığı yeni ürünü “Coolflex PCS” fuarda ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Kısa Zamanda İtalya’nın Nitelikli Projelerinde Tercih Edildik

Isıdem Yalıtım Genel Müdürü Murat Erenoğlu MCE Fuarını: “Özellikle tasarımcılar, uygulayıcılar ve dağıtıcılar başta olmak üzere birçok farklı profildeki misafirlerimiz ile ürünlerimizi, hizmetlerimizi ve sahip olduğumuz teknolojileri paylaşma fırsatı yakaladık. Geçtiğimiz yılda başlayan yerel pazardaki faaliyetlerimiz doğrultusunda Coolflex elastomerik kauçuk köpüğümüzün; Generali Sigorta Genel Merkezi Veneto, NH Hotel Venedik ve Carabinieri Casermo Montebello askeri yerleşkesi gibi ülkenin birçok nitelikli projelerinde tercih edilerek kullanılması bizlere ekstra motivasyon sağladı ve gelecek planlarımız için itici güç oldu.” sözleriyle değerlendirdi.